Monday

Untuk Si Dia

assalamualaikum..


*maaf, entri ini cuma untuk menjelaskan keadaan. encik R jangan marah ek ^^


okey. sori to apit sebab aku terpaksa mendelete entri pasal blog beliau itu. hal ini adalah disebabkan dia yang macam marah aku cerita pasal follower. cakaplah aku cepat melatah pun, aku tak kisah, huhu.


aku bukanlah sangat gila follower. entri tersebut cumalah untuk menghargai follower aku selain aku suka nombor 143. nombor sweet kot, huhu. aku kan jiwang.


aku tak suruh korang follow belog aku. kalau ada orang follow, aku ucap terima kasih. aku tak kisah. 


ye aku sensitif. aku terasa kot. bukan aku marah. aku tak marah pun. cuma aku terasa. jiwa perempuan memang macam ni :P


oke. lepas ni aku dok cite doh pasal follower okey. aku insaf. aku takbuh mu nganjing aku doh, huhu. apa pun, thanks kepada korangkorang yang follow belog ini. T E N G K I Y U :)


p/s: pahni mu jangan nganjing aku neh? huhu :P
p/s/s: apehal banyok beno huhu aku neh? dem.




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

4 kanak-kanak riang:

Hajar Rasdi said...

alalaaa..nape ni tirah??
huhu.. jgn touching2 naa.. =)
nway, nganjing tu apa?huhu..=p

DaK CoMoT said...

huhu...be open mind lebih baik....^_^
sabar jela yup..

athirahzaki said...

@Hajar Rasdi
huhu, tacing sikit je, hehe.
nganjing 2 bhs ganu lar,
maksud dia mengejek, hehe.

athirahzaki said...

@DaK CoMoT
orite!
thanks ^^