Thursday

Blog Pink

assalamualaikum..






wah thanks to miss euricca for tagging me! ni yang buat ai rasa nak ciom yu laju2 ni, haha. 


*Tajuk entri "Blog Pink" 
done!


*Link blog ini
Blogpilihanmalaysia ada buat satu segmen iaitu Kumpulan Blog Pink. so sapa-sapa yang rasa blog dia kaler PINK tu silala join ek :)


*Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?
aku pon tak tau apasal aku pilih kaler PINK. yang pasti semenjak tiga menjak ni aku rasa suka tengok kaler PINK. macam cantik pulak. maybe hormon progesteron aku telah disecrete dengan begitu proaktif sampai sifat kefemininan aku kian menyerlah kot maka aku semakin menyukai kaler PINK apa benda tah aku mengarut. biasala, PINK kan seswai dengan girls yang berjiwa gedik lembut. err, cik pond ai tak tau okeiii~~~ btw, PINK buat blog ai cantek tak yuols? oke cukup menggedik. 


*Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)
-Cik Fara Idola
-Cik Annenyss




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

8 kanak-kanak riang:

OnlyEuricca said...

hehe welcome..sy nak tagih ciom tu bleyh =P HAHA

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

blog biru tade ke? sian r apiz...

>.<

diskriminasi kaler tol...

kau kesah ke?? said...

alalalmak blog i kaler itam ni.

athirahzaki said...

@OnlyEuricca
okeh! get ready euricca!
muaahhhhhhhh!
HAHA! :P

athirahzaki said...

@Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz
apiz, adela blog biru.
semua kaler ada tau.

athirahzaki said...

@kau kesah ke??
blog hitam pun ade.
join la sekali, huhu.

mykhalis said...

hahha..awek2 je ramai warna pink nie..kan?

athirahzaki said...

@mykhalis
eh tak gak.
laki pon ada tau :P
hehehe.