Thursday

teng kiyu!!!

assalamualaikum..


fuh, baru boleh online. punyala lama duk tunggu rakyat-rakyat kat rumah ni siap online. nak buat cemana lappy ada satu jek. terpaksa la amalkan prinsip 'sape bukak lappy dulu dia dapat main lama' dan juga 'aku main lepas mu!'. haihh. 


ni aku ada satu benda nak bagitahu nih.





kau nampak tak tu? kau nampak tak?

followers dah pon mencapai 43 orang woots! :D hepi gila la weh. lantak ah kau orang nak cakap:


'hek eleh baru 43 dah heboh sekampung. aku dah berpuluh ribu pon tak heran'


haha, pedulik apa aku. first-first aku buat belog ni aku ingat takde orang nak follow pon. kalau dapat 5 orang pon dah cukup baik la tu. rupanya masih ada yang nak follow belog picisan aku ni sob sob :') terima kasih ek semua! ngehehe. nanti aku belanja kepsi okeh. tapi kena tunggu aku jadi bini bill gates la. haha. ok tak kelakar pun.


p/s:aku dah join sahabat blogger tau! yang belom join tu, korang bila lagi?


choww!!




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

4 kanak-kanak riang:

AMMAR YASIR said...

Hehehe..muka Ammar ada jugak kat situ....lalalala

athirahzaki said...

ammar:
haha, nak jugak cakap ada muka dia.
:P

Jerung Gergasi said...

masuk hari ni baru 5 hari since my site is launched. smlm ingat klu total visitor 100 nak heboh sekampung gak. tp x tcapai lak, bleh 84 jer. hehe kuciwa ..

tp klu nk collect follower ramai2 lame agi a nmpk nye.good 4 u. i folow u.

athirahzaki said...

jerung gergasi:
wow! baru 5 hari dah 84?
hebat hebat!
thanks folo ek!
:D