Sunday

saya nak join bloglist Nelly The Strange..

assalamualaikum..





aku ni memang tak ada idea kerja asyik nak menjoin bloglist je kan. lantak ah
kalau tak join aku rasa macam eh apasal aku tak join bloglist blogger femes nih?
rasa rugi semacam je ehehe. so ini taim aku mau join bloglist nelly lahh. 


syarat-syarat:

  1. Copy BANNER yang Nelly dah sediakan dan linkkan ke entry ini.
  2. Paste kan kat entry, dan buatlah entry ringkas bertajuk : 
  3. "Saya nak join bloglist Nelly The Strange" 
  4. Yang belum FOLLOW, sila follow ye . .
  5. Korang pilih nak masuk kategori mana : Otai , Sempoi , Cool
  6.  Tinggalkan link anda kat ruangan komen entry ini.
  7. Tarikh tutup: 29 MARCH 2011 
  8. Tag dekat 3 orang ok  . .
belog aku tak otai, juga tak cool
so aku nak masuk kategori sempoi.

tag!

:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

4 kanak-kanak riang:

nelly said...

Terima kasih sudi join..
=)

athirahzaki said...

@nelly
u're welcome! :)

HaJaR said...

ye ye.. dapat tag.. nnty hajar join k?
=) thanx!

athirahzaki said...

@HaJaR
wokeh!
join tau, hehe.