Sunday

demm i love their hijab style!

assalamualaikum..


heishh semakin lama semakin suka pulak dengan fesyen tudung sekarang.
oh bukan yang style tudung keras kat dahi or mak aku panggil tudung ekin (apa motif entah panggil tudung ekin pun aku tak tau. macam ekin sorang pakai tudung macam tu). kalau tudung jenis tu aku tak berapa suka. muka aku bulat. nampak huduh gile oke bila aku pakai.


ini style shawl macam yuna tuh. dem siyes jeles tengok kawan aku pakai. cantik je tengok. aku lak tak reti mende-mende nih. baru cuba-cuba nak belajar dari internet. huh, esok pergi bandar nak borong shawl ah. weeee~~. kat bawah ni kira idola aku ar dalam pemakaian hijab + shawl ni. sape tak kenal memang kau bukan rakyat malaysia kot, haha.


1. Yuna!!
2. Fatin Liyana
3. Maria Elena

ada lagi kot. tapi yang ni kira yang paling utama lah ^^ cool right? yeah i know. cantik gila. suke suke!

p/s: now i'm in love with loose style hijab. anyone with me? :)



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

6 kanak-kanak riang:

neslO_ais said...

thanx for visit my blog :D

Naddy said...

pakai lah.mst lawa gle..bli selendang byk2...ti k.dira pakaikan..ehhehe

athirahzaki said...

@neslO_ais
welcome neslo ais.

athirahzaki said...

@Naddy
hehe, nak beli gak nanti.
kak dira pakaikan eh??
dok berape pandai pakai shawl ni, huhu.

anieesshh said...

me too :)

athirahzaki said...

@anieesshh
ye?
wah, geng!,
huhu.