Monday

25 facts about me!

assalamualaikum..


wow i got a first tag! terharu terharu! haha, gila jakun. thanks for mirad, jom ramai ramai tepuk untuk dia yey yey! maka aku dengan senang hati nak jawab benda alah ini. ini fakta, bukan auta okeh, jadi sila percaya.



  1. nama dalam surat beranak nor asma athirah binti mohamad zaki. tapi bakal ditukar kepada atyraz jennifer. glemer tak name tu? baru nampak macam shahz jezel.
  2. suka sendawa kuat-kuat. huduh perangai.
  3. sangat suka dengar lagu kuat-kuat dalam earfon. aku rasa aku semakin pekak sekarang, erkk.
  4. i love korea!!!! 
  5. kyuhyun super junior pakwe aku okeh, ngahaha. *muntah
  6. boleh habiskan masa berjam-jam depan laptop surf internet.
  7. kesannya mata aku rabun. yes i'm specky. tapi tak nerd.
  8. aku budak brassband tepces. dan aku bangga. baca not lagu? no hal, tapi untuk trombone jela.
  9. i just love CHOCOLATE!! so, apa lagi? belikan aku cadbury sekarang, haha.
  10. wajib beli mastika tiap-tiap bulan.
  11. kuat berangan. selalu kena tegur sebab asyik termenung. orang terengganu cakap berahi koya.
  12. i'm taken by him! <3
  13. suka letak fon depan cermin, senyum, pose sikit, kachakkk! *tangkap gambar sorang2 la tu
  14. tak suke keluar rumah. sampai takde orang kenal aku.
  15. entah kenapa sekarang aku suka pink. perubahan hormon kot.
  16. sekarang aku dah kat no. 16, eh? dah 16 dah? sekejapnye. oke sambung balik.
  17. aku keluar ke dunia tahun 1993. kira sendiri la umur aku berapa.
  18. sape-sape yang baca fact ni wajib bagi aku hadiah pada 30 september. ha! jangan nak mengelak, haha.
  19. kalau tak bukak belog dan fesbuk untuk sehari mulala rasa macam nak lempang orang. *tiba-tiba
  20. melekat depan tv channel 705 setiap hari isnin sampai khamis pukul 2.30 petang dan 10 malam sebab nak tengok K-pop Hitz. syiok!
  21. suka minum milo ais dan tabur milo banyak-banyak!
  22. suka tangguh-tangguh kerja.
  23. aku guna Nokia XpressMusic 5130. sayang gile henset nie!
  24. aku minah blur. kawan aku cakap.
  25. suka tengok cerita hantu pastu mulala takut nak gi tandas sorang-sorang.    


fuh! siap pon akhirnya! that's all about me. aku cuma seorang minah simple je. 

nak tag sape ntah. aku tag jela semua yang baca post nie okeh. nak tahu jugak pasal korang. hehe.

oke ah lu, tata!



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

2 kanak-kanak riang:

nelly said...

nama sedap ..
=)

pkwe korea ? hnsem !!
suka makan coklat ?
me to0 !!

athirahzaki said...

nelly:
haha, thanks!
dorang hensem kan? ngeee..
wah, ade persamaan, haha.