Wednesday

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik

assalamualaikum..


sedang aku berblogwalking tadi terjumpa pulak contest NI. lantak ar blog aku huduh pun. aku nak join gak. hehe.




1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog Luncai. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM



Tag:

:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

6 kanak-kanak riang:

queen aida said...

hye athirah!..here i come...queen jln2 tgk kwn baru queen...nnt jgn lupe igtkn queen tuk salu jenguk athirah ye...:) salam kenal dr queen

athirahzaki said...

@queen aida
salam kenal jugak.
thanks sudi datang blog ni ek queen.
nanti kite datang blog queen, hehe. :)

Encik Luncai said...

thanks join..gud luck :)

SANDRA AZWAN said...

Thank you and gud luck!;-)

athirahzaki said...

@Encik Luncai
thanks encik luncai! :)

athirahzaki said...

@SANDRA AZWAN
gudluck to u to! :)