Thursday

Geng Blogger Gadis Semasa

assalamualaikum..






hey hey hari ini aku nak join satu kelab yang ditubuhkan oleh cik izryn nie. tapi dia cakap nie bukan kelab pon, tapi macam satu geng ah untuk kumpulkan semua blogger-blogger perempuan tak kesah ah newbie or budak sekolah or dah keje or apa-apa laa asalkan kau bernama gadis. maknyah aku tak tau la pulak boleh join ke tak haha. 


Syarat-syarat:

1.  GBGS hanya untuk para gadis ye anak2! blogger2 yang masih bersekolah, student IPT atau pekerja2 yang belum berkahwin, GBGS terbuka untuk anda!

2. Follow dan tinggalkan komen dan link blog korang if korang berminat untuk join.

3.  Korang just perlu buat entry ringkas pasal blog Dunia Izryn ni. Seringkas mungkin jek, tayah panjang2..then backlink kan pada blog beliau. So that senang untuk beliau review blog korang balik.

4.  Banner GBGS tesebut korang bleh amik di sidebar beliau if korang berminat untuk letak kat blog korang. Nanti beliau akan update exchange banner GBGS kat sidebar. Tu pun kalau berminat la....

5. Review blog peringkat pertama akan bermula minggu ni hingga 25hb Feb. So, sape yg join 1st, blog dia la yang beliau akan review dulu. Takdek potong Q yek!  Harus adil dan saksama..

berminat? klik SINI!

*update-gara-gara terlalu excited untuk join sampai tajuk pon dah silap. Geng Blogger Gadis Semasa ye cik asma athirah bukan Gadis Blog Gadis Semasa. sory cik izryn atas kebuduhan saye (^^")



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

10 kanak-kanak riang:

izryn halim said...

ITS OKE..
okeyh, blog anda di linklist ke GBGS. terima kasih kerana sudi join. tggu review blog anda dari sy :)
eceyhhh....

athirahzaki said...

@izryn halim
thanks cik izryn!
:D

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

nmpak nyer saya juga memenuhi segala syarat GBGS ni~ nak join boleh? hehehe >0<

athirahzaki said...

@Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz
haha, nie kes lupa jantina ke ape nih?
cek betol-betol dulu,
haha.

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

haha..tolong rekomen masuk leyh...XD

athirahzaki said...

@Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz
awak gadis ek?
kalau gadis boley je, haha.

PendekarPetai said...

aduhhh!! baru cdg nak join... hahaha

rizaros said...

salam pkenalan.. dah follow.. jom follow sy jgak.. datang dr blog abg ben :) maceh..

athirahzaki said...

@PendekarPetai
gadis sahaja okey,
haha.

athirahzaki said...

@rizaros
thanks,
i'm coming! :)