Saturday

tanya sikit??

assalamualaikum..

aku peliklah. 

apasal bila aku upload gambar masuk belog aku mesti ada border kaler putih kat tepi dia?

apasal aku tengok belog orang lain takde pon?

ke memang macam tu?

ke macam mana ni?

jahil sungguh. =.=

ada sapa-sapa nak bagitahu aku tak? hohoho..




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

4 kanak-kanak riang:

Miss Nurun said...

blog sy pun ade headr cmtu. so far bg sy tak menganggu pun. sy pun taktau dtg dr mane bnde tu. mybe mmg kite sndri setting.

Mahfuzah Husna Zulkifli said...

Assalamualaikum. This is how it's done. Go to Design >> Template designer >> Advanced >> Images >> Border Color to be transparent.
Apply to blog and u're done ^^

Atika Aula said...

template yang awak pilih tu memang setting mcm tu..awak try la klik design. pastu advanced. cari kat c2. mayb ada untuk tukar border picture :)

athirahzaki said...

atika aula & mahfuzah:
okeh tenkiu! :D

miss nurun:
memang kat setting la tu. tak best laa tengok gambar ade border camtuh, huduh, huhu.