Monday

contest valentine day

assalamualaikum..




okeh sempena valentine day ni, aku nak wat satu contest.
senang jer syarat-syarat dia oke. 
kau orang kena countdown start hari ini hingga sembilan bulan dari sekarang.
pastu kau orang kena cari produk haram yang bakal remaja-remaja kita dah hasilkan sempena valentine.
tak kira la dekat dalam lubang tandas ke tong sampah ke ataupon loji kumbahan.
sapa jumpa paling banyak menang.
senang je kan?


p/s:cis agak-agak ade ke orang nak join contest bangang aku ni? uhukk T____T




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

3 kanak-kanak riang:

nelly said...

haha ..dah ada orang join belum ni ?

athirahzaki said...

nelly:
takde lagi ni.
nelly laa join, haha.

nelly said...

haha ..
susah sikit kott . .