Saturday

sokonglah barangan tempatan (euwww)

ohh suju malaysia. hensemnyeee

so cute! i loikeee

pergh pergh! mantap!

rawr rawr rawr!!!! abam yang kat tengah tu, nak num fon~

skinny legs! awww

alalala omeynyeeeee

konklusinya, kita mestilah menyokong karya muzik tempatan dengan penuh semangat waja. kita tidak patut memaki maki mereka hatta memerli serta menganjing pun tidak boleh jika tidak mereka akan mengeban kita secara rasmi di pesbuk mereka. lagipun apalah salahnya mereka meniru korea group? oh untuk pengetahuan anda, menurut pihak pengurusan mereka Kpop bukan lah bermaksud korea pop ye tetapi adalah Keindahan Pop walaupun celah mana keindahan pun saya tidak tahu. pandai juga mereka membuat lawak ya. hampir urat kentut saya hendak terputus dibuatnya. 

selain itu mereka juga harus mengekalkan ciri-ciri dressing mereka. ya semestinya dengan menunjukkan perut mereka yang mantap serta paha yang cukup skinny kalah batang kelapa. apa salahnya mereka berpakaian begitu? bagi saya ianya sangat trendy dan atas kepada tarikh dan patut menjadi ikutan muda-mudi masa kini. kerajaan juga patut menyokong kegiatan anak-anak remaja islam ini agar berjaya dalam memperjuangkan irama Keindahan Pop ini sekaligus berjaya memperkenalkan malaysia sehingga terkenal di mata dunia ini.

semoga mereka mereka ini terus maju menunjukkan perut yang langsung tidak boncit serta yang perempuannya sentiasa berjaya membuatkan lelaki pervert fap fap dengan melihat paha putih mereka.akhir kata, bacalah esei saya ini dengan gaya -mata ke atas, tangan ke dada-

oh tidak lupa juga tahniah kepada sahabatku kate middleton yang telah melangsungkan perkahwinan dengan pakwenya putera william kelmarin. baidewei kate, nasik minyak u hantar semalam sedap sangat! thanks oke! love you! kehkeh.
byeeee~~

update:
hmm, aku ingat ramai yang faham entri aku ni.
rupanya tak jugak.
ni nama dia menganjing lah.
paham tak menganjing tu hape?
paham tak?????
LOL



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

54 kanak-kanak riang:

Ini Kisah Tia said...

haha ! Tia pun suka bila tengok dorang tunjuk perut muncet dan paha sebesar kayu balak .. (mata ke atas , tangan di dada)

athirahzaki said...

@Ini Kisah Tia
haha,
kite kene sokong mereka ni tau
bagus apa buat kpop malaysia
hahahahaha
(mata ke atas tangan ke dada)

syazana.not.single said...

aww.
mmg sokong sangat2.
bukan senang nak tngok rakyat malaysia berani sebegini.
maka haruslah kita respect mereka.
malah haruslah diberi anugerah juga.

*mata ke atas, tangan ke dada.*

anis aniesa said...

bagus la sangat kan..bru tgok gmbr blom dgar lagu...bole pengsan..=p

athirahzaki said...

@syazana.not.single
kahkahkah
terbaekkk!!

athirahzaki said...

@anis aniesa
sumpah ah!
takbolehblahhhh

3DDiE® said...

huhu...memang bagus nie...kena ramai2 pakat sokong...buat apa nk layan muzik dari korea lagi pasnie...sebab kita pon dah ada k-pop kita sendiri...:P

proud to be malaysia...fuhhh~~~

p/s: paha btng kelapa...hehehe...xbleh blah...

athirahzaki said...

@3DDiE®
bangga wooo kpop malaysia
lepas ni kene kumpul cd dorang ni
fuhh dhla hensem2 (euuww)

p/s: mane ade gemuk pun paha dorg,
semua kurus okey pendek kata skinny gila ah
aww

HajarRasdi [BdkKck] said...

terbaik la essei nie. mereka harus baca benda nie. dan mengetahui bahawa "rakyat malaysia sangat menyokong mereka".. auwwww...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

yeaah..tak salah dorg nak majukan produk tempatan..tapi cara tu tak kena..nampok benor menipunyer...haha

athirahzaki said...

@HajarRasdi [BdkKck]
ye betul,
mereka harus tahu bahawa kita semua sentiasa akan 'menyaport' mereka tanpa sedikit pun rasa nak menganjing hatta membenci mereka

athirahzaki said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir
kehkehkeh,
setakat jadi copycat pebarang
puihhh

.m y z. said...

teruknya berpakaian. erk. melayu ke dorang ni?

athirahzaki said...

@.m y z.
kalo tak silap,
ade 2,3 org yg melayu
hmmmm *sigh

Raihana Izzati said...

actually kan, I have a different view lah about dis one.

yang girls tolak ketepi sebab memang comfirm salah tunjuk aurat.but yang boys,ada aku nak komen sikit.

memang la orang komen macam xde identiti nak tiru orang lain tapi how if the guys memang hensem gila nak mati and badan memang though gila vavi? mesti orang tak kutuk teruk2 macam ni punya.

Tipikal manusia.biasa der.. btw,, aku tak minat korea.so view aku tak side to mana2 pihak pun.

Tapi diorang memang euww pun.

athirahzaki said...

@Raihana Izzati
ahah,
betul jugak
tp skrg ni dorg TERpilih yg pesen yuckks mcm tu
sah2 kene kutuk.
btw aku tak kutuk pun
i adore them, kehkeh

mykhalis said...

wahahha.samela kite..khalispun gila baban suka kpop malaysia nie.. baru leh pergi antarabangsa..hehe

athirahzaki said...

@mykhalis
kan kan?
shuke sgt dorang tau
tak kutuk pun,
takde takde

Amoi said...

I just leave them alone with their M-Pop music. maybe lagu dorang lagi best dari korea. siapa tahu kan?

XD

athirahzaki said...

@Amoi
yeah,
can't wait for their album
kehkeh

HonEyBuNNy said...

;-)

athirahzaki said...

@HonEyBuNNy
:)

Miss Are-In Rafaaeell said...

tak sangka i malaysia ni sebuah negara ISLAM yang begitu mengikut trend terkini.(mata ke atas,tangan kat dada..ouch!)

athirahzaki said...

@Miss Are-In Rafaaeell
ya saya pun tak sangka
bangga saya sbg anak malaysia
o.O

kau kesah ke?? said...

doplohamapt tujuh! dan guli-guli!!

Budak Baru said...

ape kena ntah ngn tuan blog nie. nk cpt glem mcm dorg kot. ntah2 awk sorg je yg taksub ngn dorg.. huhu klau dh HARAM, HARAM la... jgn sokong buatan MA'SIA yg HARAM (cnth: artis, arak, air ketum DLL lg rr..) huhu

athirahzaki said...

@kau kesah ke??
or should i say
GELI GELI?

athirahzaki said...

@Budak Baru
ADA ORANG YANG TAK PAHAM ERTI SARCASM DI SINI.
:)

lea said...

best ke diorg neh?

athirahzaki said...

@lea
entah
takut gaya je lebih
perform hampeh

z a z a said...

bangga?! kite patut rase seba salah. negare islam pakai mcm ni? mmg x ptaut.! nauzubillah

Farhan Zulhusmi said...

betul...
xsalah kita nak berhibur..nak taqlik pon xsalah...tapi...ingatlah...apa agamamu...knp pakaian kamu begitu...
kalau nak ikut korea ikutlah...tapi pakaian pon nak ikut???xmalu???
kita nak ikut ke benda yang btak baik...fikir2lah...
Tak takut azab yang Allah janjikan???

Farhan Zulhusmi said...

dan...sy pon just mengingatkan semua...ok....nice to meet u...
dan lawa kamu pakai spec....

athirahzaki said...

@z a z a
entahlah diorang
agama tolak tepi
mcm nilah jadinye
haihh

athirahzaki said...

@Farhan Zulhusmi
dunia akhir zaman
semua nak tiru kafir
hatta cara berpakaian pun nak tiru
entahlah
thanks for comments

asfira aminuddin said...

babe, diorg sgt tak sesuai nak tiru. malu la tgk kite sbgai perempuan tgk diorg berpakaian sebegitu. ;D

athirahzaki said...

@asfira aminuddin
nak wat camne
nk sgt tiru org kafir
perasaan malu tu dah takde
tu jd camtu tu

hiro said...

buwekkkkk... *loya tapi tak lepas-lepas..baru lepas tengok gambar tu..sekian.

athirahzaki said...

@hiro
dah lepas?
gembira dapat menolong
lol

Anis Zafirah said...

Mereka sungguh comel, tangan ke dada, mata pandang atas. Takpelah, kita biarkan jela mereka tu, HUHU~

athirahzaki said...

@Anis Zafirah
kehkeh
lantaklah mereka

FARAH LIYANA said...

haha, nak sokong pun mcm tak lalu jer. eiwww. tak sesuai langsung.

athirahzaki said...

@FARAH LIYANA
tahu tak apa
haha

hamzah ian said...

kah kah,

athirahzaki said...

@hamzah ian
koh koh

''NieSsa'' said...

i tak suke mpop ni..eiiuuu~ hahahaha! ohh ank cik zaki..

Apiz said...

hai athira! lama dah tak nmpok ni...XD anda kene tag yer~

http://hafizkiwi.blogspot.com/2011/05/contest-gambar-desktop-lappy.html

saya suka gula2..XD

aleen aiden said...

mengeban?perkataan baru di situ.keh3

athirahzaki said...

@''NieSsa''
eee yu ni
nape tak suke,
ai suke tau
suuuke sangat
eiiuuuu
ye anak (aku dok tau name ayoh mu mende)

athirahzaki said...

@Apiz
haha!
lame tak nampak encik apiz ni.
time kasih tag!
oh saye suka gula2 tapi saya tak suka kumpulan Gula-Gula,
lol

athirahzaki said...

@aleen aiden
ye,
boleh digunekan dalam karangan bm spm
haha

''NieSsa'' said...

klau la hari2 boleh tgok mpop ni, syok gok, xyh buke kpop lansung

*mate mmbulat mulut ternganga

athirahzaki said...

@''NieSsa''
mu wak ringtone enset mu ah
bo2 ah lagu suju or
hahahaha

Che Sayzzuwan said...

Hai u Jom Join my contest

http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html