Friday

domo? binatang ape tu?

assalamualaikum..




sekarang ni kan, aku tengok ramai betul yang gila dengan menatang resaksa sekor ni. aku pun tak tau nak panggil menatang ni apa. tengok gigi macam dainesor. tapi badan petak macam biskut lak. binatang apekah ini? orang panggil domo kan?


sana sini aku bukak belog budak-budak pompuan mesti ade bende ni. pastu mesti cakap,


'awww, comeyhh gileww doe domo nieyh!!!'


'aq baru jeww beli beg domo semalam, cute gileww wooo'


erkk, tak paham aku nih. comel ke? tang mane comel bende ni? sori aa, aku tak tau sangat bende ni. kartun lam tivi ke? ke beruang mane?  haha, aku malas nak gugel. peratus kerajinan aku sejak habes sekolah ni dah turun hingga ke 5% sahaja.


yang ni baru serius comel doh. aummmm


korang yang suke bende ni, cube cite kat aku. ni bende hape sebenarnya? aku duk tertanya-tanya lagi nih. jangan biarkan diriku diselubungi MISTERIIII~~~


habaq mai sat??




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

12 kanak-kanak riang:

HajarRasdi [BdkKck] said...

hajar pon x paham knapa org suka domo.. pelik kan.. hmm..

mykhalis said...

ini binatang games dalam hapy planet kot.. ps3..khalis tak pasti jugak

athirahzaki said...

@HajarRasdi [BdkKck]
tu ahhh,
tak paham?
comelkah?
*tak punnn

athirahzaki said...

@mykhalis
yeke?
hahahahaha
saye lagi ar taktau

Scya LollitA said...

CIK scya tak tahu mne asal usulnye tp cik salah seorg pmnat DOMO ^_^

사이트 ✻ romlah said...

hahahahaha . bulih gelak tak ? sy minat domo gak . tp sendiri xpaham kenapa bulih obses dengan domo nih ><


*oke kucing tu comey lg rather than domo . HIHI

nelly said...

comel je menatang ni ..

athirahzaki said...

@Scya LollitA
yeke?
menatang apakah ini????

athirahzaki said...

@사이트 ✻ romlah
ya ya,
sila gelak,
hahahaha,
tapi kucing tu lagi comel kan,
meow
wehee

athirahzaki said...

@nelly
ye eh?
lain orang lain pendapat kot,
tehee

aisya said...

sy pun tau bende ni bile bace blog org ramai yg cerita pasal domo ni.. tapi mane datang si domo ni xtau la.. =)

athirahzaki said...

@aisya
tu ah,
entah celah mana datang pun xtau ah
boleh lak gleme mende ni