Tuesday

Hello University Life~

assalamualaikum...


sudah agak lama kubiarkan belogku ini rupanya ya. kemalasan yang melimpah ruah dalam sendi-sendi jariku ini telah membataskan keinginanku ingin menghapdet belog yang tidak best ini. cess kejadahnye laa aku nak bermadah sastera malam-malam buta ni. ye jangan kau orang tidak tahu kalau aku bosan memang secare automatik keluar ayat sastera dari celah lurah bibirku ini. kadang-kadang keluar juga bahasa uganda. kadang-kadang jela. tak selalu la.


satu lagi, aku nak bagi tips untuk dapat komen yang banyak. kau orang update satu tajuk yang tengah hot dan berpotensi untuk dikutuk oleh para bloggers sekalian, lepas tu kau orang biarkan entri tu lama-lama. jangan update apa-apa. agak-agak dalam dua minggu lebih tu baru kau orang update. konfem dapat komen yang banyak. yes aku dah try. sangat menjadi. kalau takde jugak orang komen kau orang komen jela sorang-sorang kat entri tu. biar nampak macam banyak komen padahal kau sendiri je duk pum pang pum pang kat situ.


ni ade satu lagi aku nak kabor. tengoklah sendiri.



yes aku bakal bergelar pelajar UIA dalam masa beberapa hari saje lagi. pehh tak sabar ni nak masuk alam U ni. tapi aku takut masa ni je yoyo oo semangat pastu bila dah sampai sana mulala makk nak balik takmau duduk sini waaaa. eshhh harap2 tak camtu la. buat malu den yo. harap badan je besar hoho. so ada lagi ke para blogger sekalian yang spm leavers yang dapat uia? nanti boleh la kite geng kat sane. kan? kan?


oklah wa cau dululah.
lain hari wa update lagi kalau rajin.
bye~~~




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

30 kanak-kanak riang:

HajarRasdi [BdkKck] said...

well tirah. selamat masok u lah yee.. nanti dj masok u jangan lupa kawan alam maya ni.. huhu..

p/s : bila la kita boleh jumpa..

athirahzaki said...

@HajarRasdi [BdkKck]
aishhh
tak lupe punyaaa
hajar tu nanti dah pegi seri iskandar tu jangan lupe kite pulok yee
bile2 mai ar jalan2 kat petaling jaya
hahaha

syana mizwateva said...

hye sis...congrate...akak student uia skunk ni...kos yg sme cm awk...xcted x nk bknalan nga bkl senior awk ni?hehe...moga kta dpt btemu d cni nty... btw,study leklok k...kat cni xleh nk main2..
:)

athirahzaki said...

@syana mizwateva
wahhh senior!
haha
nak add pesbuk lahh
insyaallah mesti jumpa punya kat sane
tq akak
wish me luck kat sane tu
:D

syazwanizul said...

tahniah athirah !
insha Allah nanti boleh jumpa kat sana :)

''NieSsa'' said...

alahai u, u ikut la i pi kptm..

afiq. said...

tahniah. best jugak lah uia pj.

athirahzaki said...

@syazwanizul
timakaseh!
tahniah untuk awak jugak!
insyaallah :)

athirahzaki said...

@''NieSsa''
alaa u,
i malas nak buat esei macam u
masuk uia xyah wat esei
hahaha

athirahzaki said...

@afiq.
timakaseh,
iye?

afiq. said...

a'ah. senang nk curi keluar malam. byk gle lubang HAHAHAHA :P

athirahzaki said...

@afiq.
hoih ajar orang buat mende jahat
hahahaha

syazwani said...

athirah, tahniah :)

athirahzaki said...

@syazwani
tima kasey!

fatien ! said...

wah, dapat asasi. tahinah tahniah. jadi, tak pergi lah matrik? wlaumacam manapun, kos yg tirah dpt dah best pun. best sgt2..good luckselalu. hehe

athirahzaki said...

@fatien !
tak jadi lah fatin,
hehe.
thanks okeh
gudluck jugak untuk awak!
:D

fatien ! said...

athirah, tahniah dapat asasi ! jadi, nak pegi uia la ni? matrik?

athirahzaki said...

@fatien !
tima kasey!
matrik emm
terpakse tolak la
huhuuu

HaNa HoNeY said...

wah....masok u dah
congrats
^_^

athirahzaki said...

@HaNa HoNeY
tengkayuuu :D

Sharinginfoz said...

congrats, semoga semuanya berjalan lancar

AyuE SurihanyOt said...

dah nak masuk U dah...congratz semoga tabah lah no..haha

athirahzaki said...

@AyuE SurihanyOt
fuihyohh kembar lisa surihani mai komen, kehkeh
mekasih ahkak ayuee :D

zahidah dihaz said...

good luck and all the best...



New Entry: Wardrobe clearance


Help to vote me for My Sabah Vacation Contest

nelly said...

wah , best !!

Wani said...

wahhh .
good luck .
*follow blog hot ni . hehe

hiro said...

pehhh..tahniah!!

deqlis said...

baca blog kamu..
http://ellismelia.blogspot.com

miZz_nizZ said...

thniah..slmramadhan=)

faizulosman said...

da msuk blaja r rjin2... sy ni blm msok u lg...