Thursday

kembali muncul selepas lapanploh taun ilang

assalamualaikum...


hai hai hai! tora datang lagi! fuhhhh setelah bapak gila lama menghilangkan diri, akhirnya dapat gak aku kembali main taip-taip kat sini woot woot! ooyeahhh. biasa la, semenjak dah jadi sebahagian pelajar uni nih, dah bertambah-tambah busy pulak kan *ecehh, poyo padahal kenyataannya laptop takde sebab ayah tak kasi bawak wuwuww. never mind, yang tu tolak tepi. yang penting sekarang aku dah kembali berada di rumahhhhhh!! yeyeyeyey cuti 3 bulan kottt. haishh. aku sudah berjangkit virus kottt mila -.- maka dengan itu dengan bangganya aku kembali membebel kat sini hehehe. 


so far kehidupan aku kat CFSIIUM takde la teruk sangat *bunyi macam baru lepas keluar penjara. biasak aa mule-mule memang la menanges malam-malam ingat mak ingat ayah ingat laptop opss tapi lame-lame kira boleh tahan laa. dahla sebilik ngan budak kedah hai hani! hangpa boleh bayang bila pure terengganu campoq dengan pure kedah haaa tak ke macam itik bercakap dengan ayam gak jadinye? haha. nasib baik faham. 


tapi yang buat sem ni lagi bestttt adalah group yang paling sporting in CFSIIUM iaitu *drum rolling tedededenggg Group 177! hohoho. ni group subjek English aku. bukan nak cakap bio, arab and math tak best, tapi group ni laa lagi aktif dari subjek2 lain hehe. seriously, aku rasa sangat bertuah leh kenal ngan dorang. sangat sporting, hyper opss atira haha, kuat merepek especially nani ;p best dan yang sewaktu dengannye lahh. nak-nak bila dapat madam yang same sporting gak. ade je program kitorang, ifthar same-same, raya rumah madam yang ni aku tak pergi. jeles owhh. buat BBQ dll *ade dll ke ah da lupe pulak. 


semasa ifthar *alala manjenye our madam XD

dorang raya kat rumah madam. aku tak pegi :(

mereka *jeles >.<

last English class sobs :'(

the boyssss

BBQ Night :)

177.

berjimba-jimba selepas habes final exam


tangan ke dada mata ke atas *kecuali nani fatihah dan mila XD


haiyohh. kenangan untuk first sem. ape pon aku doakan korang sume exempted English okayyy. sape-sape yang kelas lain tahun depan, ingat-ingatlah kat aku ni yek. korang terbaekkkkk ar haha. oh oh, thanks gak untuk my roommate, Hani coz sudi belanje kepsi for my birthdayyyy last 30th September. how sweet! terharu kottt :') thanks sangat. oke la cukup mentaip-taip. time to go to sleep. ye waktu tido aku di rumah akan jadi terbalik. siang aku tido malam aku berjage. bagus sungguh perangai kan. oke bye.



p/s: sedang mendownload Bini-biniku Gangster. tak saba mau tengok, jyeahh!!


:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

7 kanak-kanak riang:

Dr. Syamila said...

SIYES terharu kottt.haha.
segann kot awat hg p letak pic album tiang bendera ? hoho.
i lap this class too.177 terbaek !!!
*amek semangat nani.haha.
ok.last word.bak kata fatihah"MILA KAN SUKA IPOH".haha.

ni ikhlas kottt.aku harap persahabatan kita akan kekal walaupun sem dpan klas lain2 (speceli ha**z.hehe).trimaksih krana pernah hadir dlm hidup aku.hehe.
*konfem hg terharu kan?

athirahzaki said...

@Dr. Syamila
mesti ang nanges bace entry aku kan? haha.
pic tu menarik dowh.
stail gilos camni mmg aku suke. :D

wei ayat last ang takley blah ah.
mcm nak gi jauh je.
sem depan kite jumpe lagi kan kan?
hehe. except h**** ah. haha.
thanks gak coz sudi jadik kwn aku. syg ang! haha.
*terharu gilakk haha

hiro said...

sedak la dia reunion..hee

athirahzaki said...

@hiro
reunion gapo gak
=='

faizulosman said...

alamak!!!! lupe nk wish la...
hepy besday... bz sngt smpai lupe nk wish...
untungla dpt cuti 3 bulan...

faizulosman said...

saya da tgok bini bini ku gangster...

athirahzaki said...

@faizulosman
its okey
btw thanks :)