Saturday

faker? LOL

assalamualaikum..


lately ni banyak betul aku tengok yang cuba jadi faker kat fesbuk. kalau yang faker blogger famous tu toksah cakap ah. berlambak kot. kesian betul dekat faker-faker tersebut. takde life ke bro? kau dah elok-elok tuhan jadikan diri kau tu lagi nak menyamar jadi orang lain.


orang macam ni memang pathetic. nape weh? malu eh nak show diri kau yang sebenar? LOL. kesian betul. apa muka huduh sangat kah? jerawat batu besar-besar? 


aku up entri pasal ni pasal aku dah terkena. eh, bukan aku yang dipalsukan. tapi blogger ayai ni.


mula-mula dia ni add aku kat fesbuk. so aku usha ah gambar dia tu. tengok macam kenal. tapi nama Mohd Shakir Ali. setahu aku nama blogger tu Ayai. so aku abaikan je ah. mana tahu kot-kot abang dia ke.


tapi tadi die tegur aku kat fesbuk. pastu sambil-sambil chat tu aku usha balik profile die sambil bukak blog ayai kat tab sebelah. tengok-tengok memang sah gambar si ayai tu semua. 


buat pusing ayat pulak.


perghh. terus deactivate. kecut telor ye bang??? hehe.


kemon la. ingat orang tak tahu ke? gune pic sendiri la bhai. oh lupe lu takde telor. muke JERAWAT BATU RAMBUT KERINTING MACAM NEGRO. lu malu la nak guna gambar lu kan? HAHA. poor you brah. alolololo.


oh by the way thanks to nuffnang.
even aku jarang update blog, tapi die bagi jugak sikit.
okeylah kan. 
daripade takde langsung.
oh aku berblog juga kerana inginkan duit okey.
sumpah tak hipokrit.

bagi ar banyak lagi ye nuff. heheh.
bye nokss~~



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

12 kanak-kanak riang:

IJAT360 said...

eceli ramai macam tu,,,kemon la..haha..nasib baik budak felda tak berapa nak kacak..kalau x mesti dowang dah fake kan profil ku ini..hihi

athirahzaki said...

@IJAT360
memang ah ramai dol,
tapi bile kene diri sendiri ni (even bukan aku yang dipalsukan tu)
feel die lain macam doh.
rase nak tulis kat blog.
haha. <----cakap jela takde idea

HajarRasdi [BdkKck] said...

wahh.. faker sungguh kan..
tak brani nk tunjuk diri sendiri la tu..

mun said...

awak mintak biasiswa ape?

athirahzaki said...

@HajarRasdi [BdkKck]
haha,
kot ye pun gune ah gambar kartun ke,
artis ke.
ni cilok gambar org lain
PATHETIC

athirahzaki said...

@mun
JPA, tu je yang ingat
yang lain lupe dah

mykhalis said...

entah..macam hampeh je tak berani guna profile sendiri

Blog terbaik

Mnutup aurat tapi berbogel??

Ada apa dengan dara

athirahzaki said...

@mykhalis
tau takpe,
eh camne eh buh link kat komen tu?
ajar?

Sca Ndx said...

facebook aku pun fake. LOL. hehe

athirahzaki said...

@Sca Ndx
nak jugak ko eh?
ok,
LOLOLOLOL

cukup?

Scya LollitA said...

kwn cik scya pena kene . dye amek gamba kwn tu . pape ntah . truk tol

athirahzaki said...

@Scya LollitA
haha,
yeke?
kelakar je kan
ish ish