Sunday

entri gabung-gabung

assalamualaikum..


cis, part ni paling aku tak reti nak buat. part buat intro. nak start ayat pun dah sangkut so camna nak buat entri best-best? cial. lama gak aku tak update kan? haa haaa ni aku pelik ni, nape eh asal lama tak update je orang akan cakap "eh eh dah bersawang berhabuk belog aku ni haaa, lame tak update kan?" perlu ke eh cakap macam tu? kalau macam tu aku pun nak cakap jugak lah.


"hai korunkkkkk~~ lame ai tak update kan? tengoklah belog ai ni ha, bersawang-sawang penuh sarang labah-labah tau. sarang cicak pun ade. nasib baik sarang vavi takde. yuolls tak tolong bersihkan belog ai ke? biasa yuolls ni, babap kanggggg"


okey enough.


first nak ucap congrat untuk cik raihanahnajib yang dah melangsungkan pertunangan jumaat lepas tu. jadi jugok akhirnye mu ni ye, walopon lepas problem, problem, last-last jadi jugok bertunang dengan encik najib tu. err sorilah yek aku takdok hadiah nak bagi kat mung, tunggu mu kawen dululah baru aku bagi yer walopon sebenarnye memang aku kering atau dengan kate lain takde duit nak beli hadiah untuk mu heheh.


yes aku tahu aku tembam jangan nak kutuk sangat lah kan


haaa kau orang tengok ade perubahan kat belog aku ni kan? cantik tak cantik tak? mampus ah kalau korang pikir tak cantik pun bagi aku cantik laa sebab hasil kerja tangan sendiri kan. so bila dah siap tu rasa cam perghh bangga gila lah beb. rasa hebat semacam je. kalau yang anti pink tu errmm, lantak korang lah. sape suh anti, kehkeh.


lagi satu sekarang ni aku tengah taksub dengan budak maddi jane ni. perghh sedap gila kotttt suare die. eh bukan kot lagi dah memang sedap pun. hari hari  duk ulang tayang kat youtube. tak cukup lagi aku gi donlod lak sume lagu-lagu die tu. so lepas ni kalau korang tengok name maddi jane kat shoutbox korang tu takde orang lain la tu faham-faham la yek.


inilah yang dinamakan Maddi Jane


oke laaa aku nak gi mencekik lempeng ikan kejap. tak kenal lempeng ikan tu ape? haha sape suruh tak jadi orang terengganu. sedap wei. makan 80 kali konfem nak lagi nak lagi. aku jela panggil lempeng ikan kalau orang lain tu panggil ape tak tau la pulak aku.


sayalah lempeng ikan yang cute tu.


p/s: sial pernyataan hasrat maktab tu tak buat lagi! sape yang dah interview maktab, bagi idea kat aku sikit! grrr 
p/s/s: tak berinformasi langsung punya belog. fine laa nanti aku balik interview aku update lagi ar.

chow.




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

21 kanak-kanak riang:

afiq. said...

lawa lawa...cool la effect bila taruk mouse kat pic tu.. cmne buat?haha

Sca Ndx said...

cutenyeww belog. kaler pink. hhee
ea interview apa *sibuk nak tahu*

athirahzaki said...

@afiq.
ahaha,
www.lyssasecret.com
segalanya ada di sana,
cewah

athirahzaki said...

@Sca Ndx
eish scandx ni bace tak habis,
tu tulis interview maktab tu
ape daa
haha

nelly said...

jeles tengok orang bertunang ...
=='

afiq. said...

Ohhh. okay okay. thnx:D

HajarRasdi [BdkKck] said...

yg mana yg pengantin tu?
yg pakai spect ke yg x pakai? hahahahaha...=p

Scya LollitA said...

heee cantik cantik ^_^

mykhalis said...

khalis ada denagr jugak lagu yg budak ni nyanyi..tapi body tak power lagik la..tunggu dia besar sikitla baru suka..hehe..gatai tak?

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini
jom kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

athirahzaki said...

@nelly
amboih,
tak sabar dah ke,
haha

athirahzaki said...

@afiq.
welcome!

athirahzaki said...

@HajarRasdi [BdkKck]
err,
yg pakai tu bakal pengantin,
haha

athirahzaki said...

@Scya LollitA
yeke yeke?
hehe,
kembang lobang idung,
wahaha

athirahzaki said...

@mykhalis
hoho,
biasala lelaki,
takpe saye paham,
haha

athirahzaki said...

@akutetapaku.com
okey ^^

nelly said...

haha
calon pun tkde

Nur Ardilla Najwa said...

was here.... cute blog and cute owner...=)

athirahzaki said...

@nelly
haha,
nanti adelah tu

athirahzaki said...

@Nur Ardilla Najwa
hoho
kembang kembang

nelly said...

haha
amin2
=p