Friday

Spam? SERABUT!



assalamualaikum..


eh apasal fesbuk semakin bangang ni? suka betul hantar IM spam dekat orang. oh apa? buta IT? spam pun tak tahu? haha melampau pulak aku tanya soalan ni kan takkan lak korang tak tau spam tu apa. oke kot-kot la ada yang kurang tahu kan spam ni adalah nama pendek dia. nama panjang dia Stupid Pointless Annoying Message. amboii, bukan main sedap lagi nama dia kan. tukaq sket bahasa melayu. Mesej Stupid Annoying Tidak Bererti. oke ni aku google translatekan. kenapa jadi macam ni aku tak tahu.


tekan untuk tumbesaran.
ni baru satu aku print screen. ada lebih kurang 10 kali jugak aku dapat IM macam ni. haihh, kesian pemilik profil tersebut yang tak tahu apa-apa. dan kesian jugak kat aku yang serabut dengan benda-benda bangang macam ni. hasrat nak chat ngan member yang lama tak jumpa pun jadi terbantut dengan benda ni. nak main game pun susah.


p/s: korang dapat tak menda ni kat IM fb? serabut kan grrrrr

 tak suke tak suke! 



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

4 kanak-kanak riang:

IJAT360 said...

dapat..tp aku buat x tau je..

athirahzaki said...

@IJAT360
serabuk laaaa

Woofer Storm said...

tak dpt coz jarang layan fb..heheee

athirahzaki said...

@Woofer Storm
haha,
tak main fesbuk mmg la tak dapat,
huihui.