Friday

mari isi borang biasiswa :)

assalamualaikum...


hahahaha! tetibe mukadimah dah gelak apekeheh. fuhh, mane-mane belog budak-budak spm je aku tengok sume dok hapdet sal kepeningan. yes yes kepeningan nak memilih course untuk masuk U nanti termasuklah aku -.- *sigh. banyak sangat yang ditawarkan. aku pun duk konfius lagi nak pilih yang mana. time ni aku bantai isi je belaka. matrik, maktab, upu, hatta borang luar negara pun isi. ohh ada harapan ke nak pergi luar negara sedarla fizik kau B+ padahal dia nak minima A- memang tak layaklah kan.  


eheh, tapi apa salahnya berharap kan. mana lah tau ada rezeki aku. cikgu aku memang suruh aku re-check paper fizik tu. tapi aku rasa kalau check pun memang takde harapan. aku memang kureng dengan fizik. agaknya memang sebab tu la kot aku tak dapat A fizik, sebab aku cakap aku tak suka dia. dia merajuk dengan aku agaknya. huuu sori ye encik fizik, aku selalu mengabaikan kau dulu. maafkanlah daku. dem nak nyesal pun tak gune dah.


sini aku nak share link-link program biasiswa yang ditawarkan untuk para lepasan spm ni. to those yang rasa berminat tu isi lah yek. dapat ke tak tu soal nombor 67. yang penting isi je. kalau nak lah kan. kalau taknak sudeh, lantak kau lah. gua tolong share je. huehue.








credit to: link

korang korang pun doakan lah saye dapat salah satu biasiswa ni yek.
dah la konfius dengan course lagi, harap-harap dapat la ambik medic tu.
puh kanan puh kiri amin!

tapi aku rase cam tak dapat jek.
ek?
haihhhhhhh..



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

18 kanak-kanak riang:

nurul nadia nasir said...

wahh terer la fizik dapat B+ hehe nadia pon dpt pangkat C jer!err tak minat fizik sebebnarnye..haha ok semoga dpt biasiswa tu yer :)

mykhalis said...

baiknya tolong share2..kalau khalis sorok nie..hehe

athirahzaki said...

@nurul nadia nasir
haha, kite pun tak minat fizik.
tu pasal dpt b.
oke thanks yek :)

athirahzaki said...

@mykhalis
haha!
tolong2 member, hee.

Ijah EmoTemo said...

wah tahniah eh :)
ijah doakan yu berjaya dpt salah satu biasiswa tu :)
ijah pun tgh cuak tahun ni spm. nk belajar oberthesea nmpk mcm harapan je -.-

Cik Yana said...

Terer la Fizik. Cik Yana dulu kantoi kat Fizik je, dapat c5. Hahaha~ Gud Luck. Nanti belajar rajin2 :)

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

athirahzaki said...

@Ijah EmoTemo
maceh ijah!
boleh tu,
yg penting belajar rerajen, hee.

athirahzaki said...

@Cik Yana
ehee, tak minat sgt fizik.
tu yg kantoi.
mekaceh ek :)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

biasiswa yayasan ganu mana?..hehe

athirahzaki said...

@muhammad iqbal hakimi bin tahir
hukhuk,
dok jumpe pulok hok tu,
huuu.

nelly said...

wow ..pandai ..
=)

athirahzaki said...

@nelly
eheh,
biasa saja,
:)

jomsantaisekejap said...

semuga jasa baik anda menolong dan membantu akan mendapat hidayah, sekurang2nya mana tahu rezeki diorang dapat.....

But apa2 pun, sy akan sentiasa mendoakan awk berjaya mendapat tempat mana2 ipta @ ipts...Good Luck dan dont worry, kalau rezeki anda..takkan kemana...usaha dan tawakkal ye.

athirahzaki said...

@jomsantaisekejap
terima kasih ek,
^^

mun said...

eh athirah, yg biasiswa khazanah tu awk mohon erk?

athirahzaki said...

@mun
dok mohon lagi,
nape???

mun said...

sye ingat awk mohon... hehe...
saje tanye sbb ingt nak mohon....

athirahzaki said...

@munooo,
hehe,
awk kan straight a's,
mohon je aa,
huhu.