Wednesday

henset jenama baru

assalamualaikum..


grr, aku jeles ni weh. bukan bukan, bukan kes encik bf ada awek baru. ini lebih penting dari itu. adik aku dapat beli handphone baru woh. wuuu, jelesss gile T_T handphone csl jer, tapi smart! haish. dengki kot.


hensem kan?

dah nampak macam adik aku pulak advance dari aku. dah sejibik cam blackberry dah dia punya fon. takpe lah, aku setia jela dengan Nokia 5130 aku.
ye sayang ai takkan menduakan yu. yu jangan risau keh, ngehehe.

tadi masa nak beli, ayah aku kol adik aku nak tanye dia nak kaler ape. adik aku tak ikut masa nak gi beli. habis jer diorang cakap, mak aku dengan muka yang cukup konfiden bertanya,

dah tu memang jadi la nak beli henset NEWBERY tu?

erkk, okay (-_-")



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

10 kanak-kanak riang:

najwa napatah said...

newbery??hahahaha.
mcm jenama big10.
its blueberry kn.

athirahzaki said...

@najwa napatah
haha tahu takpe.
dgn muke konfiden dia cakap macam tu,
adui la =.=

Dda Ly said...

hihi kalau ade orang bg free..mmg syiok ar nih..:P

meh ke rumah,
~farewell friends~
keep in touch ye..♥♥♥

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html

athirahzaki said...

@Dda Ly
tau takpe, hehe.
okeh, terjah sana!

athirahzaki said...

@TAYAR PANCIT
thanks! nanti saye datang! :)

Nobita Sensei said...

sebijiknya.

athirahzaki said...

@Nobita Sensei
lebih kurang la.

Naddy said...

newberry??ahakss..i loikkee..

athirahzaki said...

@Naddy
biase la,
mok kan,
tau2 ar die, haha.