Thursday

Day 9: 10 things you’re looking forward to

assalamualaikum..


yeyyy! no more kelembapan internet, no more siputbabiband! modem streamyx dah sampai petang tadi. so beraye laa aku online dengan penuh jayanya. kalau takleh kat laptop pon boleh online kat pc ataupun ebook adik. wahh heavennn.
so apa tunggu lagi? mari selesaikan hari kesembilan dengan wajah yang ceria dan bahagia :D


1. duit yang maha banyak! dasar si mata duitan

2. sambung belajar dekat U dalam jurusan medik. fuh fuh aminnn.

3. habiskan tengok semua drama korea dekat Maaduu

4. beli semua novel Ain Maisarah. sapa minat novel dia? give me five!

5. nak laptop Apple Macbook sendiri!

6. tukar spek. dah calar-calar padahal baru buat tahun lepas ganas gila :(

7. lesen motor dan motor sendiri. bila boleh dapat entah.

8. kepsi. lapar ar.

9. shawl banyak banyak banyak!

10. baju baru, kasut baru, beg baru, baju kurung baru~~

Day 9-Complete!



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

10 kanak-kanak riang:

ATikah Mustapa said...

nak shawl banyak??t tlg belikan untuk kiter skli

athirahzaki said...

@ATikah Mustapa
haha kite pun baru ada sikit,
duit takde wuuuu.

ATikah Mustapa said...

alahai....xpelah..kita g stole kat kedai je..jngan gtaw org lain...kita dua jer

Pacek ABU sifir said...

sye suke aiya sofea punye novel..hikhik
-she-

mykhalis said...

haha.. kalau awek2 mesti sembang pasal selendang skrang kan?

Lucu said...

tahniah, pasni leh la berblogwalking lagi cergas :)

athirahzaki said...

@ATikah Mustapa
haha,
ooo pandai ajar org ni,
bgtau mak kang,
haha.

athirahzaki said...

@Pacek ABU sifir
yeah,
novel dia pun nice juga
:)

athirahzaki said...

@mykhalis
ahaaa mestilah,
selendang lawa2 sekarang,
hhehe.

athirahzaki said...

@Lucu
yaaa betul tu,
heheee.