Sunday

Day 5-10 wishes

assalamualaikum..


ehhh apahal keluar toyota wish pulak nih? lari tajuk! TUKARRR!!!

ha yang ni baru betul!


huuu baru boleh hapdet belog. biasala lepasan spm memang macam ni oke. jalan-jalan tak ingat dunia. adik-adik sekolah tolong jangan jeles lah ek haha. bila dapat online pon mulala timbul geng pengacau yakni adik-adik yang sangat tak puas hati bila aku online lama-lama. tak menyempat nak hapdet belog. eh alamak day 5 dah lepas. ah pedulik lah kan macam ada orang kesah pon haha. so, jom terjah soklan untuk day 5 pulak. cekit cekit cekidautt.


1. buat masa ni sudah semestinya straight A dalam spm. A+ tu tak harap sangatlah kan. aku takla sepandai tupai melompat azwani zawawi. eh macamla korang kenal azwani zawawi tu sapa kan.

2. Blackberry phone. rasa cool kan bila pakai fon ni? bila update status fesbuk mulala keluar via blackberry macam kool lah kan sebab aku pakai bb. ko hado?

3. Apple Macbook. entah aku baca belog ramai orang pakai jenis ni tiba-tiba aku pun nak jugak. eh hensem apa. sementara ni pakai lappy samsung N150 ni jelah dulu huhuuu.

4. playstation 1 2 3 dan xbox. aku kan suka games. wuuuuu aku nak lah benda ni nak nak nakkkkkk.

5. be a doctor. insyaallahhh aminkan cepat.

6. dapat hapdet belog dengan post yang menarik dan best so ramai lah yang suka belog aku kan. dem impian tinggal impian.

7. tiba-tiba ada orang letak briefcase berisi satu juta ringgit depan rumah aku.
oke melampau rasanya. nama pun WISH.

8. boleh makan dan makan dan makan lagi segala macam dari mekdi hinggalah ke masakan melayu penuh lemak dan santan tanpa sedikit pun menaikkan berat badan. ohh heavennyaaaa.

9. tiru apiz. semoga mati dalam iman. apiz kite tiru jangan marah ek.

10. kawen dengan encik bf. amboi gatal belajar tak habes lagi. lempang sikit.

Day 5-Complete!



:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

12 kanak-kanak riang:

IJAT360 said...

banyakknya impian..=)

athirahzaki said...

@IJAT360
haha 10 jelah,
dah dia mintak 10. :P

Jannah Miho said...

haha. i wish ade org letak 1 juta depan umah jugak. haha. omo. so kiut! ;)

athirahzaki said...

@Jannah Miho
fuh kan best kalau dapat betul haha.
sape kiut?
kite ke?
haha perasan sebentar. :P

HajarRasdi [BdkKck] said...

acece.. moga dapat kawen ngn encik bf.. yasin i think, kn?

mykhalis said...

hahaha.. Khalis paling suke yg kwen tue..sabar ekk.. nnt2 kawen le.. tapi Khalis ada wii, xbox360.. set drum n gitar untuk guitar hero (hehhe..jeles tak?jeles tak?)

! Encik Nakal ! said...

wahhh....hohooo

athirahzaki said...

@HajarRasdi [BdkKck]
haha, tahu mane?
ecehh buat-buat tanya pulak kan, haha.
betulla tu :P

athirahzaki said...

@mykhalis
haha gurau-gurau saja.
tak cukup 18 lagi haha.
ehh tak jeles, tak jeles pun,
grrr tak jeles!

athirahzaki said...

@! Encik Nakal !
ehh encik nakal komen!
hahaha.

Apiz said...

gudluck spm ! XD

athirahzaki said...

@Apiz
ahaaa maceh!
:D