Wednesday

tolong dapat pahala tau

erkhh,


sumpah aku tak tahu apa-apa pasal blog nih. aku tengok blog orang lain perghh,
siyes shit sume lawa-lawa! 


aku tak reti laa camne nak design blog.
nak bikin template lawo.
header aku pon terrrrrlalu biasa-biasa jer kan?
nak copy banner contest pon tak reti.
camne aku nak join contest kalau tak linkkan banner kat sidebar blog aku?


aku tak reti nak belajar ikut tutorial. aku tak paham dengan bacaan jer.


grrrr ade sape-sape nak ajar aku tak? 

huuuu..............




:eh? takkan bace je? komen la sekali!:

6 kanak-kanak riang:

HaJaR said...

alalaaa...siannya bunyi.. huhu..
x penting pon suma tu.. asalkan kita puas hati ngn blog kita suda laa.. kn?

athirahzaki said...

haha, betol la tu hajar.

tapi nak join contest nie.

camne ar nak linkkan dia punya banner kat sidebar blog nie?

tak reti ar, T_T

HaJaR said...

haha..nk taw ea? okey mula2 cmnie.,
copy banner contest yg nk join tu..
then, save kat pc.
buka design. then add gadget..
pilih add picture..
pastu, upload la gmbr banner tadi..
lepas tu, kat gadget tu ada tulis link.
amik link post contest tu, paste je.
pastu, siap la..

paham x?

athirahzaki said...

hoyeh hoyeh tenkiuu!!

paham paham paham, haha.

mekaseh yep!

HaJaR said...

ur welcome.. rajin2 la melawat blog hajar ye.. =)

athirahzaki said...

okeh ditanggung beres, hehe.

:D